Wie is Elise?

Voorstellen
Mijn naam is Elise Reefhuis. Ik hoop dat deze website je aanspreekt. Wie ben ik?
Mensen omschrijven mij als bevlogen of enthousiast, betrokken en betrouwbaar. Dit zijn kenmerken die mijn persoon en ook mijn werkwijze als therapeute binnen de therapie kenmerken. Voor mij is het belangrijk dat je na psychologische behandeling bij mij meer inzicht hebt gekregen in je klachten. En dat jij je ook daadwerkelijk daadkrachtig voelt om verandering te kunnen maken in je dagelijks leven en je je daar vaardig in voelt, als gevolg van meer inzicht in hoe je met jezelf en met anderen om gaat.

Open en nieuwsgierig wil ik luisteren naar jouw verhaal. Soms zal ik je confronteren met wat ik merk of voel in ons contact, altijd zal ik je accepteren. Zodat jij je veilig voelt, je jezelf kan laten horen en je kan werken aan verandering.

Elise Reefhuis, klinisch psycholoog en psychotherapeut

Het BIG* nummer van mijn registratie als klinisch psycholoog / psychotherapeut: 49917702425.
Zie ook mijn LinkedIn profiel.

*In het BIG register staan alle zorgverleners die volgens de wet een beschermde titel mogen dragen. Dit register is gebaseerd op de Wet op de beroepen in de individuele gezondheidszorg (wet BIG) en beschermt patiënten tegen ondeskundig en onzorgvuldig handelen door zorgverleners.

Top ^
Over mij <
Home <

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close